Ravintolapäivät

Kolmas ravintolapäivämme

on enemmän kioskityyppinen ulkoilmatapahtumassa:
Marttaliiton teemana on Suomineidon voileipäpöytä. 
Lastentapahtumassa esittelemme pikkukokkitoimintaa ja vihanneksia.

Lapset saavat tunnistaa ja maistella vihanneksia. Lisävinkkejä: http://www.pikkukokki.fi/

Kässäkahvilassa opastamme myös marttailuun sekä virkkaamaan vihanneksia.


Villiyrtit ja keskisuomalainen perinneruoka


Marttaliiton teemana ovat villiyrtit. Keski-Suomen Martat ry julkaisi 40 v sitten Aino Lampisen kirjan Ruokia ja ruokataloutta Keski-Suomessa, josta poimimme perinneruokien ohjeita. (Kädet täynnä toimintaa -historiikin s. 136)

Nokkoskeitto - sis. juureksia ja kasviksia + munaveneet yrttisalaattipedillä

Kermamuikut + keitetyt perunat ja porkkanat , punajuuri-purjo-omenasalaatti,

nokkosnäkkäri + ruisleipä + yrttilevite

Hämmästyshuttu eli talkkunarahka
Pöytä on katettu



V. 2014 Menu Ravintolapäivänä Neulaskodilla Noudoun tavalla




Fried Plantains

Paistetut jauhobanaanit ja jasmiiniriisi







Ndole- Vegetable Dish
       
     kolme vaihtoehtoa
  1. kasvisruoka
  2. lisäksi lihaa
  3. lisäksi katkarapuja





Peanuts soup 




Maapähkinäkastike ja

Kana-kasvispata uudistettuna

Maapähkinäkastike



Kana-kasvispata







 


Avokado-tomaattisalaatti 
Avocado Salad




Soufflet-tyyppiset makeat "munkit"   Sweet fritter


Soufflet








Ei kommentteja:

Lähetä kommentti